Ane Brun klar för Live at Heart och därmed hela diasertprogrammet

Av den 13 juni, 2018
Ane Brun Foto: Knotan

Ane Brun är artist och låtskrivare med elva släppta album sedan debuten 2003, hon har en stor och trogen publik i Skandinavien. En publik som även växer i stora delar av Europa och i både Nordamerika och Australien där Ane har turnerat.

Förutom sina egna solo-uppträdanden så har Ane samarbetat med många andra artister, som Ron Sexsmith, Tonbruket, Madrugada och Peter Gabriel. Förra året släppte hon det hyllade och Grammisnominerade albumet ”Leave me breathless” och nu kommer hon alltså till Live at Heart för att genomföra en egen diasert.

En diasert är en kombination av dialog och konsert, där en artist i ett renskalat format spelar låtar och i ett samtal berättar om livet och musiken. Det framgångsrika konceptet togs fram av Studieförbundet Bilda och introducerades på Live at Heart första gången 2017.

Diaserterna presenteras och programleds, liksom förra året, av Magnus Sundell, programproducent på Studieförbundet Bilda och journalist. Med Ane Brun är årets diasertprogram klart och ser ut som följer:

  • Ane Brun – Torsdag 6 sep
  • Christian Kjellvander – Fredag 7 sep
  • Anna Stadling – Lördag 8 sep

Kultur & Musik | Live at Heart 2018
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login