Andrew Peterson till Örebro med A Treehouse Wait

Av den 5 september, 2019

Hans musik träffar rakt i hjärtat. Hans texter sätter ord på sådant som många kan ana men få beskriva. I mitten av september kommer den amerikanske singer-songwritern Andrew Peterson tillbaka till Sverige för att göra en turné till förmån för Erikshjälpen.

Det var kärlek vid första ögonkastet när Andrew Peterson försommaren 2004 besökte Sverige för första gången. Han gjorde några få konserter “på prov” och responsen från den svenska publiken har sedan dess lockat honom tillbaka till Sverige ett tiotal gånger, både för längre turnéer och spelningar på festivaler som Torp och Gullbrannafestivalen.

I mitten av september är det dags igen. I ett annars välfyllt schema på hemmaplan i USA kommer Andrew Peterson göra sex konserter i Sverige tillsammans med svenska A Treehouse Wait (Jenny Wahlström).

Det är ett antal år sedan jag senast gjorde en turné i Sverige och jag ser väldigt mycket fram emot detta, säger Andrew Peterson.

Det blir första gången han samarbetar med A Treehouse Wait.
Jag har lyssnat på hennes musik under lång tid och tycker verkligen om det hon gör. Att få möjligheten att turnera tillsammans och dela scenen med henne blir en fantastisk upplevelse, säger han.

Sedan Andrews senaste besök i Sverige har han bland annat jobbat med en process där hans böcker i serien The Wingfeather Saga ska bli film. Två av böckerna har hittills blivit översatta till svenska och snabbt blivit populära.

Hela Sverigeturnén arrangeras till förmån för barnrättsorganisationen Erikshjälpen och arbetet för flickors rätt till utbildning.

Andrew Peterson kommer till Örebro för ett framträdande i Mellringekyrkan Lördag 14 September 2019.

» Mer information här «

Musik | Andrew Peterson till Örebro med A Treehouse Wait
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login