Andreas Weise släpper nya singeln “My Love Runs Deep”

Av den 4 juni, 2019

Efter vinsten i Stjärnornas Stjärna så har Andreas Weise inte legat på latsidan. Det har rullat på med gig, plåtningar och andra förberedelser inför singelreleasen. Under våren och sommaren kommer Andreas vara ute och spela en hel del och samtidigt jobba på nytt material. Vid sidan av musiken är det i första hand familjen som gäller men han jobbar även på att sänka sitt handicap på golfbanan.

Nu är det äntligen dags för första singelsläppet på länge. ”My Love Runs Deep” är en modern poplåt som är skriven av Weise själv tillsammans med låtskrivarna David Fremberg och Alexander Holmgren. Den är producerad av Fredrik Sonefors (Norlie KKV, Hanna & Liamoo mfl).

-Tanken och temat på låten var först olycklig kärlek och där blev den musikaliskt lite mörk och i moll. Men jag ändrade mig och ville hellre ha en mer positiv känsla, så tillsammans med de andra två låtskrivarna skrev vi om texten, berättar Andreas.

– Vi behöll det instrumentala och resultatet blev en fantastisk kontrast mellan ljust och mörkt, precis så som livet är och det stämmer också bättre överens med hur jag mår och känner mig just nu, avslutar han.

Lyssna på “My Love Runs Deep” här » https://lnk.to/WeiseMLRD

Musik | Andreas Weise släpper nya singeln “My Love Runs Deep”
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login