Anders & Måns – ”Nu har vi väl trevligt” kommer till Örebro

Av den 11 oktober, 2017

Nu har vi väl trevligt? En föreställning om lycka med Anders och Måns, turnépremiär torsdag den 19 oktober på Lunds Stadsteater och lördag 2 december kommer komikerduon till Örebro med föreställningen Nu har vi väl trevligt!

Det närmar sig premiär för höstens kanske roligaste föreställning. Anders & Måns är tillbaka med en självhjälpsshow i två akter som handlar om lycka. Ett dockhus har fått en central roll i föreställningen. Det blir 30 stycken föreställningar runt om i hela landet med premiär den 19 oktober i Lund och avslutning den 8 december i Umeå. Intresset är stort och redan nu släpps det extraföreställningar i Stockholm och Göteborg (se turnéplan nedan). Jönköpings Teater är redan slutsålt.

”Man vänjer sig snabbt. När man har fått den pryl man längtade efter funderar man på var man ska ställa den och har redan riktat blicken mot nya drömmar. Livet blir aldrig klart och man blir aldrig riktigt så glad man tycker sig förtjäna. Hur gör alla andra som verkar lyckas så bra? Gör dom verkligen det eller skryter de bara? Kanske är det så man gör – ljuger? Strandsemester, regelbundet sex eller är det kanske någon slags Gud som är vägen till den sanna glädjen. Ska man lägga energin på sin fru eller på sig själv? Ska man kanske bara köpa en lite plattare dator? Köpa stuga? Äta chips?

Det är helt enkelt svårt att bli riktigt lycklig. Nu ska vi göra vårt yttersta för att förstå hur man gör, vad man inte bör göra och kanske framförallt vad andra gör. Inga konkreta råd, massvis av tvivelaktiga tips och gissningar som visar den raka breda vägen mot verklig lycka. Pengar, sex och höns. Ett lyckopaket innehållande dans, sång och en stor portion trams. Eller som vi kallar det – En självhjälpsshow i två akter.Välkommen
Anders och Måns”

Komikerduon Anders och Måns har arbetat tillsammans i snart 20 år.
Tillsammans ligger de bakom radioprogram som Wallraff, Så funkar det och Morgonpasset. Vi har sett dem i tv med program som Fråga Anders och Måns och Succéduon, bland mycket annat.
Anders Johansson är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som stå-upp komiker kan man ha sett honom i Parlamentet, i Djursjukhuset eller som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan. Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att slippa känna efter. Senaste året har man kunnat höra honom i Kvällspasset i P4 och kanske sett honom på Hemköp Triangeln.

Anders och Måns kommer till Örebro och Hjalmar Bergman Teatern lördag 2 december.

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login