Amorin ett kärleksfullt Portugisiskt rödvin

Av den 10 februari, 2017

Amorin är ett underbart generöst rödvin, kärleksfullt skapat av Portugals främste vinmakare – helt rätt att servera på Alla hjärtans dag! Och Amorin är alltid rätt val vilken dag som helst när du vill överraska någon du tycker riktigt mycket om med ett vin som verkligen signalerar omtanke och kärlek. 

Namnet och den vackra etiketten skickar ut ett tydligt budskap – det är ett vin som är lätt att älska och som gjorts för att dela med någon man tycker riktigt mycket om. Amorin är skapat av Portugals mest kände vinmakare Domingo Soares Franco, som också ligger bakom de internationella jättesuccéerna Periquita Original och Periquita Reserva. En passionerad man med stor kärlek till sina välskötta vingårdar. Hans mål med Amorin var att framställa ett riktigt generöst och inbjudande vin, kärlek på flaska helt enkelt!

Amorin är ett värmande, medelfylligt vin med härlig doft av mörka körsbär och svarta vinbär och med en fin nyans av violer. Smaken är rik och koncentrerad med fin fruktighet och mjuka, harmoniska inslag av mörka körsbär, björnbär, hallon och lakrits.

Amorin är ett portugisiskt rödvin som passar utmärkt till rätter av nötkött, lamm, ost eller en tallrik med charkuterier. Perfekt för en kärleksmåltid på Alla hjärtans dag, eller vilken annan dag som helst på året när du vill ge någon lite extra kärlek!

Amorin Red Heart Selection finns i Systembolagets ordinarie sortiment på Portugal-hyllan!

Amorin Red Heart Selection 2015
Nummer. 70868
Volym. 75 cl
Pris. 90 kr 

Mat & Dryck | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login