Altrient C-vitamin förbättrade hudens elasticitet med hela 61%

Av den 27 juli, 2018

En dubbelblindstudie visade att de som tog tre doser Altrient C per dag under fyra månader fick se sin hud mer utslätad med kraftigt ökad hudelasticitet – med hela 61% förbättring. De som bara tog en dos fick se en förbättring på 34%.

Skönhetsjournalisten Alice Hart-Davis skrev nyligen en artikel i tidningen THE TIMES (1) om hur hon slutade med sina dyra hudpreparat för att pröva en liposomal* form av C-vitamin. Skulle det förbättra hennes hud?

Om man vill förbättra sin hud har man normalt tre val: a) bygga lager på lager med aktiva hudkrämer och serum; b) boka tid hos hudterapeut för laser- eller mikobehandling; c) svälja höga doser C-vitaminer och låta naturen sköta resten? Vilket är bäst?

Jo, det är alternativ c). Ett kliniskt test har visat att man genom att ta tillskott av liposomal C-vitamin så kan man dramatiskt öka hudens nivå av fukt och elasticitet och hjälpa den att bygga kollagen, proteinet som gör huden fast och spänstig.

Men vi talar nu inte om vanliga C-vitaminer man köper i matvaruaffären, eller kanske inte ens i vanliga hälsokosten. Det här handlar om ett mycket avancerat upptagningssätt som göra att kroppen absorberar mycket höga doser av C-vitamin – upp till 98 procent av varje dos på 1000 mg. Om C-vitamin absorberas så kan kroppen använda det där det behövs, som att bygga kollagen. Med vanliga tabletter blir upptaget bara omkring 10 procent.

Tillskottet är känt som Altrient liposomal vitamin C och används av en mängd kändisar, såsom Gwyneth Paltrow, Kourtney Kardashian och Justin Bieber för, som de påstår, att boosta immunförsvaret, men nu visar det sig att som en ”bieffekt” så förbättrar den huden, rent drastiskt– och dessutom naturligt.

Så hur gick det med skönhetsjournalisten Alice Hart-Davis – blev hennes hud bättre? Först och främst fick hon ge upp sin normala vardagsrutin med hudkrämer, anti aging-och retinol-serum samt kollagentillskott och lite peeling samt besök till hudterapeut då och då, och bara använda Altrient C under tre månader.

Hon fick gå och testa sig före och efter för hudelasticitet, fuktnivå och kollagentäthet. Redan efter en månad märkte hon själv synbara resultat och tester visade på markanta förbättringar. Vid slutet av tredje månaden hade kollagenhalten gått upp med 22,8 procent, elasticiteten med hela 64,3 procent och hudfuktigheten med 30,26 procent. På grund av de häpnadsväckande resultaten fick hon göra om testen, men de stämde överens med den dubbelblinda placebo-kontrollerade studien som utförts med Altrient Liposomal C-vitamin året tidigare.

Så, är Alice Hart-Davis en omvänd?
Ja, det är jag. Jag har börjat köpa Altrient i bulk och tar två påsar dagligen, men jag har även gått tillbaka till mina gamla metoder. Jag lägger gärna till de till min dagliga mix än litar på detta exklusivt. Jag kan inte sluta med high-tech krämer, laser och mikrobehandlingar så lätt.

Jo, Altrient är relativt dyrt, men inte om man ser till effektiviteten och upptaget på 98 procent och med det resultatet. Skönhetskrämer kostar säkert lika mycket, om inte mer, och ger inte lika drastiska resultat. Dessutom inte naturligt.

Liposomalt C-vitamin

  • Kliniska tester av liposomalt C-vitamin visar att det är närmast jämförbart med injicering av C-vitamin.
  • Kläm ut innehållet ur i dosförpackningen i ett glas vatten och drick, 15 minuter före mat, och miljontals av ”smarta” extremt små ”lypo-pärlor” laddade med C-vitamin rusar till levern.
  • När de väl kommit dit släpps dessa ”essentiella” fosfolipider (lecitin är en fosfolipid) och vitamin C lös för att uträtta underverk i cellerna över hela kroppen.
  • Liposomt C-vitamin ökar upptaget enormt. Nu behöver man inte kissa ut C-vitaminet längre (det märks).
  • Varje dos innehåller 1000 mg av ”essentiella” fosfolipider och 1000 mg C-vitamin med en extremt hög biotillgänglighet aldrig skådad förut.

Mode & Skönhet | Altrient
Örebroguiden

* Varje dos Altrient C består av miljontals små, små bubblor (liposomer) av C-vitamin omgivna av fosfolipider; Samma ämne som cellmembranen består av. Dessa liposomer är faktiskt som kopior av cellerna och navigerar sig oskadda genom matsmältningssystemets alla hinder och släpps ut till de celler som bäst behöver det. Fosfolipider är kroppseget och finns naturligt i lecitin.

You must be logged in to post a comment Login