Alternative Night fyller Watt med blandad musik

Av den 29 juli, 2019

Alternative Night är en helkväll fylld med alternativ musik från vitt skilda genrer. Kom och hoppa i takt till melodisk poppunk, dansa till medryckande indierock eller headbanga till rivig skatepunk! Se till att ta med dig alla dina polare och sväng förbi för att få uppleva lite schysst livemusik, dricka en öl och hänga ett tag!

Dessa band kommer spela på Watt den 3 Augusti!

Those Without:
Örebros egna Those Without kommer och lirar denna kväll. Bandet utlovar som vanligt en energisk liveshow med mycket gung, svett och ös! Detta kommer att bli en speciell kväll för bandet som kommer att avslöja en stor överraskning för alla som närvarar under kvällen!

Out of My Way:
Out of My Way är snabb, melodisk och catchy skate/poppunk från vår ädla hufvudstad Stockholm! Här snackar vi medryckande sångmelodier och snabba trumkomp!

The Kollektive:
Indierock från Örebro! Gillar du tighta liveframträdanden med mycket känsla är The Kollektive absolut ingenting du bör missa. 

Surfing The Orbit
Arenarock med influenser från poppunken! Tighta liveframträdanden med galet catchy refränger. Det här är bandet som kommer göra det svårt för dig att stå stilla!

Så det kommer bli en stor variation på musik under kvällen som också kommer live streamas av GTVPlay för er som inte har möjligheten att komma till Watt.

Se streamen här»

» Mer info här «

Musik | Alternative Night fyller Watt med blandad musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login