Almondy lanserar nyheten Marabou Kladdkaka

Av den 21 februari, 2018

I samarbete med Sveriges mest älskade chokladtillverkare lanserar Almondy nu en hembakad klassiker och tar ett kliv in i en nytt segment inom frysta desserter – kladdkakor.

Efter en lång rad populära samarbeten, lanserar Almondy nu sin senaste nyhet – Marabou Kladdkaka. Överdragen och fylld med smält mjölkchoklad är det ett säkert kort för alla som vill ha en garanterat kladdig kladdkaka. Precis som med Almondys övriga sortiment är kladdkakan dessutom glutenfri.

Lanseringen är ett kliv in i ett nytt segment för Almondy som gjort sig kända för sina mandeltårtor bakade på recept från 1890-talet.

Kladdkakan är det största segmentet i kategorin frysta desserter, där våra övriga desserter finns. När vi beslöt oss för att bredda sortimentet ville vi göra det där det fanns ett behov, och med en produkt som kan utmana de etablerade varumärkena, säger Madeleine Ahlström, Brand Manager på Almondy.

Behovet som Almondy identifierat hos många av alla svenska hembakare, är suget efter den garanterat kladdiga kladdkakan som många har svårt att få till i det egna köket. Att kombinera Sveriges mest älskade mjölkchoklad med just kladdkakan är receptet som kan lösa många fikasugnas problem.

Vi vet att nätet svämmar över av recept och knep för att få kladdkakan kladdig men för de som inte har tid att experimentera i köket så har vi nu skapat en garanterat kladdig kladdkaka, säger Madeleine Ahlström, Brand Manager på Almondy.

Marabou Kladdkaka väger 420 g, lämplig för 6-8 personer, finns i frysdisken.

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login