Allt i ett – både vin och bukett

Av den 16 april, 2017

Nu finns en blomstrande nyhet ute i butik! Franska Villa Garros Sauvignon kläs i en blommande skrud som ligger helt i linje med en av 2017 års största trender, blommönstret som ses överallt i modet och inredningen. Vänd flaskan upp och ner när du ger bort den och vips har du även en vacker blomsterbukett!

Vi vill hylla vårens och sommarens prakt genom att ge ekologiska Villa Garros Sauvignon en passande inramning med vackra blommor i vårens och sommarens klara färger. Vänd upp och ner på den blommiga buteljen så har du den perfekta gå-bort-presenten. En bukett och en flaska i ett!

Villa Garros Sauvignon är ett aromatiskt vitt vin från Bordeaux som doftar härligt av citrus, gröna äpplen, svartvinbärsblad och krusbär och har en torr, frisk och fruktig smak med inslag av krusbär, citrus och nässlor. Här både doftar och smakar det som en hel trädgård!

Det är ett vitt vin som passar perfekt till vårens och sommarens fräscha mat. Villa Garros Sauvignon är extra gott till fisk, skaldjur, getost, fräscha sallader och olika vegetariska rätter, men det är också ett vin som passar alldeles utmärkt att njuta av som det är.

6000 buteljer av vinet i blomstrande dräkt finns nu ute i butik!

⇓⇓ Villa Garros Sauvignon finns i dagsläget här ⇓⇓

Nr 4184
Villa Garros Sauvignon 2015
75 cl
99 kr

Mat & Dryck | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login