Allsång med Pettson & Findus i Tjögsta

Av den 11 juni, 2018

Allsång med Pettson & Findus i Tjögsta – Nu på lördag 16/6 kommer Pettson & Findus till Tjo i Tjögsta! 

– Det blir hoppborg och hinderbana, glass,  fika, godisregn, barndisco med hasselmusen Henrik och hockeykul! En heldag i Tjögsta, säger Ki Sandholm.

– Under lördagen kommer vi även att servera våra supergoda räkvåfflor och jordgubbsvåfflor, berättar Mirjam Sandberg. 

Information om Pettson & Findus: 
En verklig familjeföreställning där hela familjen får vara med och sjunga och skratta åt alla tokerier. En fartfylld och rolig föreställning fylld med sång och musik tillsammans med Sven Hedman och Fanny Wistrand.

När Sven kommer in med den gula hatten ser alla att det verkligen är Pettson som kommer. Under sina 25 år med Pettson har Sven gjort över 2000 föreställningar och skrivit mer än 70 sånger, och dessa är stommen i föreställningarna. Fanny Wistrand är med sin musikalitet och sitt levande kroppsspråk ett perfekt komplement som en fartfylld och sprallig Findus.

Det är en verklig familjeföreställning, där det brukar vara nästan lika många vuxna som barn i publiken. Och det är härligt att se alla skratta tillsammans och sjunga av hjärtats lust till Sven Nordqvists välkända och älskade berättelser. Alla verkar gilla Pettson.

– Så kul att vi börjar sommaren med publikrekord. Ser fram emot att träffa alla underbara besökare och artister. Det kommer bli väldigt trevliga kvällar här ute i sommar, säger Björn Wallgren.

Kultur & Musik | Tjo i Tjögsta
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login