Alla vill höra Mammas lögner

Av den 23 november, 2019

Humorföreställningen ”Mamma Ljuger – sanningen om din uppväxt” av och med komikern Jan Bylund och psykologen Mattias Lundberg har blivit en riktig succé med utsålda salonger under hela hösten och extraföreställningar på flera orter, gör ett stopp i Lindesberg Fredag 29 November 2019.

Efterfrågan har varit obegripligt stor och vi undrar ibland om folk läst fel och egentligen skulle köpa biljetter till någon annan föreställning, säger Mattias Lundberg.

Vad som är extra roligt är att publiken kommer i flera generationer tillsammans. Föräldrar kommer med sina tonårsbarn och inte sällan är farmor och mormor med. Vi verkar ha skapat en riktig ”generationshumorföreställning” där man faktiskt kan göra något tillsammans. Det är ju trots allt inte så vanligt nu för tiden, säger Jan Bylund

Humorföreställningen Mamma Ljuger är en underhållande uppgörelse med Bylunds och Lundbergs barndom och uppväxt, där mammas vardagslögner som ”Om man inte väntar med att bada en timme efter man ätit får man kramp”, ”Man ska inte gå ut med blött hår”, och ”Rostat bröd är bra om man har magsjuka” står i centrum. Men duon går även igenom andra företeelser kopplat till barndomen, som hur barnkalasen ser annorlunda ut nu och hur det gick till på bilsemestern på 70- och 80-talet.

Alla vill höra Mammas lögner kommer till Lindesberg för en show på Lindeskolan Fredag 29 November 2019!

» Mer information här «

Nöje | Alla vill höra Mammas lögner
Örebroguiden

Källa Mattias Lundberg

You must be logged in to post a comment Login