Albumaktuella Moto Boy åker på turné i vår

Av den 23 november, 2016

För mindre än en vecka sedan kom Moto Boys nya och efterlängtade singel ”Everybody’s running from something”, som premiärspelades på Musikguiden i P3. I början av mars nästa år släpps fjärde albumet ”NEW MUSIC” och i slutet av samma månad åker Moto Boy ut på turné, med premiär i Helsingborg den 23 mars för att komma till Örebro och East West lördag 1 april. Biljetterna släpps idag.

– Det ska bli fantastiskt att åka ut och spela igen! Jag kommer ta med mig det nya soundet från ”NEW MUSIC” till livescenen, det är inspirerande och utmanande och är en helt ny riktning för mig. Kommer bli så jävla coolt!, hälsar Moto Boy.

Nya albumet ”NEW MUSIC” är precis vad namnet antyder. Tillsammans med österrikiska Berlin-baserade producenten Niko Stoessl (SlikNik) har Moto Boy nu tagit sitt sound i en radikalt ny riktning. Det är en spöklik mix av skandinavisk melankoli och Berlins klubbscen och har attraherat samarbeten med artister som Nina Persson (The Cardigans, A Camp), Berlin-baserade duon GRAU, svenska polar-electronica artisten PIKKO och trummisen Christian Eigner (Depeche Mode, Dave Gahan).

Den 3 mars 2017 släpps ”NEW MUSIC” och i anslutning till det åker Moto Boy ut på Sverigeturné, en mycket efterlängtad sådan.

 

Lördag 1 april kommer Moto Boy till East West!

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login