Albin Lee Meldau spelar på Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog

Av den 18 oktober, 2020

Varmt välkomna till en kväll där ni får njuta av fantastisk mat och lyssna på Albin Lee Meldau på Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog.

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redan innan dess hade han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter folkmusik hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge förrän Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Jeff Buckley och Hozier.

Trots det har göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills förra året då Albin medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Hans imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister.

2018 släpptes även första albumet ”About You”, en helgjuten debut där Albin samarbetat med producenter och låtskrivare i världsklass. Därefter har han även släppt den avskalade höjdpunkten ”The Purgatory Sessions”. Nu är han dubbelt aktuell. Dels har han släppt den hyllade skivan ”På svenska”, dels har han varje vecka har släppt en ny låt från The Quarantine Sessions, där vi bland annat fått höra honom tolka Elvis Presley.

Så missa inte Albin Lee Meldau på Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog Lördagen den 24 Oktober.

» Mer information här «

Musik | Albin Lee Meldau spelar på Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog
Örebroguiden

Källa: Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog

You must be logged in to post a comment Login