Al Pitchers Sverige Syndrome till Örebro

Av den 15 september, 2017

Det är stort tryck på biljettförsäljningen till Al Pitchers höstturné med nya standup-föreställningen Sverige Syndrome, nu stannar Al Pitcher till i Örebro och Örebro Konserhus.

I flera städer finns enbart ett fåtal biljetter kvar, det är därför vi med stor glädje kan meddela att extra föreställningar sätts upp i januari på Rival och i februari tillkommer fyra nya städer: Växjö, Örebro, Uppsala, Jönköping och Lund.

Al har tagit föreställningen utomlands och besöker London, New York och Amsterdam under hösten. I New York sålde biljetterna slut och där har även de släppt upp en extraföreställning.

Nya standup-showen Sverige Syndrome är Als hyllning till Sverige och allt som får honom att känna sig svensk. Tidigare har vi fått ta del av hans klockrena observationer av oss svenskar, men nu vänder Al på perspektivet och låter oss få följa med på hans egen resa som lett honom från England och Nya Zeeland till Sverige där han nu bor med svensk fru och två barn, som inte alltid förstår varför man ska bo i Sverige när Nya Zeeland, aka paradiset, finns.

Fredag 16 februari 2018 kommer Al Pithcer till Örebro, Örebro konserthus med sin föreställning Sverige Syndrome.

Nöje | Örebro
Örebronguiden

You must be logged in to post a comment Login