Aktuell Harlan Coben-thriller av högsta kvalitet

Av den 9 januari, 2020

Harlan Coben har utnämnts till en av nutidens bästa spänningsförfattare och har med sina moderna thrillers fått en trogen läsarskara i hela världen. Nu släpps Inte ett ord, som bjuder på gripande och nagelbitande läsning.

Simon Greenes drogberoende dotter Paige försvinner spårlöst. När han en dag får syn på henne i Central Park flyr hon i panik. Simon gör det enda en förälder kan göra, han följer efter sin dotter ner i en mörk värld, fylld av faror och hemligheter. Men för att skydda sina närmaste från världens ondska måste han våga konfrontera den.

Inte ett ord nominerades till läsarpriset Goodreads Choice Awards, och har fått många hyllande recensioner för sin smarta handling, det snabba tempot, de oväntade vändningarna och de levande karaktärsteckningarna. Boken är ”en av årets bästa thrillers” enligt Providence Sunday Journal, och USA Today beskriver den som ”en bladvändare som inte går att lägga ifrån sig”.

Harlan Cobens böcker har sålt i över 70 miljoner exemplar och översatts till 43 språk. Han är även verksam som manusförfattare till tv-serier. Harlan Cobens bok The Stranger (Främlingen) har premiär som Netflix-serie den 30 januari i år. Inte ett ord är översatt av Svante Skoglund.

Boken Inte Ett Ord hittar man hos välsorterade återförsäljare fysiskt som  digitalt.

Läsa | Aktuell Harlan Coben-thriller av högsta kvalitet
Örebroguiden

Källa Bookmark Förlag

You must be logged in to post a comment Login