AKG klipper sladdarna och introducerar resehörlurarna AKG N60 NC Wireless

Av den 6 januari, 2017

HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över, presenterar idag att de GRAMMY-vinnande hörlurarna AKG N60 NC lanseras i en trådlös version, perfekt för de som vill resa lätt.

Enligt Futuresource är 83 procent av alla flygningar kortare resor. Då har många endast handbagage med sig, vilket gör att utrymmet i väskan blir begränsat. Nästa generation AKG N60 NC hörlurar, N60 NC Wireless, ger en ny innebörd till konceptet att ”resa lätt” genom att ta bort besväret med krångliga sladdar, utan att kompromissa med AKGs berömda ljudkvalité samt brusreducerande teknologi. Samtidigt vill man fortsatt kunna uppleva den unika hopvikbara design som vi känner till från AKG N60 NC hörlurarna.

Med den aktiva brusreducerande tekniken kan resenärerna minimera störande ljud av flygplan och tåg, genom att kontrollera mängden av ljud de vill släppa in. Användaren kan förlita sig på hörlurarna för hela resan, då de möjliggör en konstant sammankoppling med den portabla enheten i upp till 30 timmar.

AKG N60 NC Wireless aktiva brusreducering är av samma förstklassiga teknik som i föregångaren, den prisbelönta AKG N60 NC, som dessutom är utvald till officiell hörlur i business class av Lufthansa Airlines. Tekniken är särskilt utformad för ändamålet, att balansera det lågfrekventa ljudet från flygplansbuller för att erbjuda resenären lugn och ro.

– Som alla erfarna resenärer vet så räknas varje millimeter när resväskan packas. AKG N60 NC Wireless är en bekväm följeslagare på resan på grund av sin lätta vikt och sladdlösa design vilket optimerar mobilitet, säger Michael Mauser, President för Lifestyle Audio Division på Harman. Den aktiva brusreduceringstekniken främjar reseupplevelsen ytterligare genom att minska störande ljud som vi är vana vid att höra på ett plan, tåg eller i en bil.

AKG N60 NC Wireless är ett resultat av AKGs 60-åriga expertis inom området, som grundar sig i ett nära samarbete med musiker och ljudexperter. Hörlurarna är tillverkade i förstklassiga material som läder och aluminium, samt skum som anpassar sig till formen på huvudet för bästa möjliga komfort. Den sofistikerade trådlösa designen gör det enkelt för musikälskare att njuta av bästa möjliga lyssnarupplevelse under långa perioder, oavsett om det är i luften eller på vägen, ständigt sammankopplad med sin favoritmusik. Tack vare sin storlek, är dessa lätta hörlurar en liten och smidig reskamrat som enkelt kan fällas ihop och placeras i sitt fodral, för optimal transport och förvaring.

Utöver AKG N60 NC Wireless har HARMAN dessutom nyligen lanserat ytterligare ett tillskott till sin linje av resehörlurar, in-ear-hörlurarna AKG N20 NC. De nya hörlurarna med sladd ger exemplariskt ljud i världsklass med aktiv brusreducerings-teknik. Hörlurarna är också perfekt för långa resor då de rymmer upp till 20 timmars batteritid. De är framtagna speciellt för att tåla resor då de är tillverkade av de bästa av material och kommer med trasselfri tygklädd sladd, förvaringsetui samt flygadapter.

AKG N60 NC Wireless:

 • Förstklassig aktiv brusreducerande teknik, speciellt framtagen för flygresor
 • Upp till 30 timmars batteritid
 • AKGs prisbelönta ljudkvalitet
 • Flygplansadapter och förvaringsetui
 • Mikrofon med en knapp på sladden samt bypass för en kontinuerlig ljudupplevelse
 • 3D-Axis hopfällningsmekanism för enkel förvaring
 • USB-kabel för snabb laddning

AKG N20 NC:

 • AKG referensljud
 • Aktiv brusreducerande teknik i världsklass, speciellt framtagen för resor
 • Upp till 20 timmars batteritid
 • Universell treknappskontroll med omkoppling iPhone/Android
 • Förstklassigt material och tillbehör, inklusive trasselfri tygklädd sladd som inte kan vridas, förvaringsetui samt flygadapter

Pris och tillgänglighet

 • AKG N60 NC Wireless finns i svart och kan köpas på AKG.com samt hos utvalda återförsäljare från början av april till ett rekommenderat pris på 3 000 SEK.
 • AKG N20 NC finns i svart och kan köpas på AKG.com och utvalda återförsäljare från maj till ett rekommenderat pris på 2 000 SEK.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login