Åhléns lanserar nya Aroma

Av den 24 februari, 2018
Nya badserien Aroma från Åhléns

Den 7 mars är det premiär för nya Aroma, Åhléns badserie har fått ett helt nytt utseende, nya formuleringar och dofter – allt för att skapa en härlig spa-känsla hemma.

Att dofter har stor inverkan på våra sinnen och kan påverka våra känslor positivt, är något som Åhléns tagit fasta på när badserien Aroma nu utvecklats och tagit en helt ny form i utseende, formuleringar och dofter. Doftupplevelsen är central och stort fokus har lagts på att skapa välbefinnande och en härlig spa-känsla.

Aroma kommer i tre olika doftspår beroende vilka känslor du vill väcka; Sprudlande, Rogivande och Uppfriskande. Sprudlande doftar av energigivande japansk körsbärsblomma och ljuv magnolia, Rogivande har en lugnande doft av sandelträ och ylang ylang medan Uppfriskande doftar av fräsch citrus och krispiga gröna äpplen.

I Aroma-serien finns alla produkter som behövs för att skapa en härlig spa-känsla hemma; badskum, duschmousse, duschcreme, kroppsskrubb, bodylotion, bodysoufflé, badsalt, bad- och massageolja. Alla med hudvänliga och beprövade ingredienser.


Aroma Sprudlande

doft av energigivande japansk körsbärsblomma och ljuv magnolia

Badskum 250
Ett mjukt löddrande badskum med härlig doft av magnolia gör badet till en behaglig och avkopplande stund. Innehåller vårdande extrakt från rismjölk och japansk körsbärsblomma.

Duschcreme 250 ml
Den här duschcremen har ett skönt löddrande skum som återfuktar huden. Innehåller olivolja, vårdande extrakt från japansk körsbärsblomma och rismjölk.

Kroppsskrubb 150 ml
En kroppsskrubb som avlägsnar döda hudceller med naturliga nedbrytningsbara skrubbpartiklar. Får huden att stråla med naturliga extrakt från japansk körsbärsblomma och rismjölk som ger lyster och lämnar din hud härligt len.

Bodylotion 250 ml
En lätt body lotion som snabbt tas upp av huden. Innehåller sheasmör, solrosolja och Vitamin E som gör huden smidig och len. Doftar fräscht av magnolia.

Body soufflé 200 ml
En rik kroppskräm med naturliga extrakt från japansk körsbärsblomma och rismjölk. Den innehåller även vårdande sheasmör, solrosolja och vitamin E som ger dig en underbart återfuktad och len hud.

Bad- och massageolja 100 ml
En återfuktande bad- och massageolja som innehåller vårdande mandelolja och mjukgörande oliv- och solrosolja. Tillsätt några droppar i badvattnet och huden blir behagligt mjuk.

Badsalt 100 g
Ett naturligt och vårdande badsalt med doft av härlig magnolia.

Doftnoter Aroma Sprudlande:

Topp – frisk citrus, fruktig.

Hjärta – ros, orkidé, magnolia, fresia.

Bas – vanilj, orientalisk musk, trä.


Aroma Rogivande

doft av lugnande sandelträ och ylang ylang

Badskum 250 ml
Ett mjukt löddrande badskum med doft av sandelträ och ylang ylang som innehåller rogivande extrakt från jasmin och blå lotus.

Duschcreme 250 ml
En härligt löddrande duschcremen som doftar av sandelträ och ylang ylang. Lugnande extrakt från jasmin och blå lotus ger tillsammans med olivolja en mjuk och återfuktande hud.

Bodylotion 250 ml
En lätt body lotion som snabbt tas upp av huden med lugnande extrakt från jasmin och blå lotus. Den innehåller även sheasmör, solrosolja och Vitamin E som gör huden smidig och len.

Body Soufflé 200 ml
När huden kräver lite extra omvårdnad är den här rika kroppscremen den perfekta avslutningen på duschen eller badet. Huden blir återfuktad och spänstig. Förutom naturliga extrakt från jasmin och blå lotus innehåller den vårdande och lugnande sheasmör, solrosolja och vitamin E som ger dig en återfuktad och len hud.

Bad- och massageolja 100 ml
En återfuktande bad- och massageolja som innehåller vårdande mandelolja och mjukgörande oliv- och solrosolja. Tillsätt några droppar i badvattnet och huden blir behagligt mjuk. Doften av sandelträ och ylang ylang förhöjer badupplevelsen ytterligare.

Badsalt 100 g
Koppla av med ett varmt bad där det här naturliga och vårdande badsaltet med doft av sandelträ och ylang ylang ger dig en lugn och rofylld stund.

Doftnoter Aroma Rogivande:

Topp – fresia, grapefrukt, ylang ylang

Hjärta – pion, jasmin.

Bas – sandelträ, persika, kryddor.


Aroma Uppfriskande

doft av fräsch citrus och krispiga gröna äpplen

Badskum 250 ml
Ett mjukt löddrande badskum som doftar av citrus och grönt äpple och innehåller uppfriskande extrakt från lime och gojibär.

Duschcreme 250 ml

Börja dagen med den här sköna duschcremen som doftar friskt av citrus och grönt äpple. Innehåller uppiggande extrakt från lime och gojibär som tillsammans med olivolja ger huden en fräsch och återfuktad känsla.

Bodylotion 250 ml
En lätt och snabbt absorberande body lotion med doft av citrus och grönt äpple. Innehåller energivande extrakt från lime och gojibär som tillsammans med sheasmör, solrosolja och vitamin E gör huden mjuk och silkeslen.

Body Soufflé 200 ml
En fluffig body soufflé som hjälper torr och fuktfattig hud att återfå spänst och vitalitet. Innehåller naturliga extrakt från lime och gojibär som tillsammans med sheasmör, solrosolja och vitamin E gör huden fuktmättad och mjuk.

Bad- och massageolja 100 ml
En återfuktande bad- och massageolja som innehåller vårdande mandelolja och mjukgörande oliv- och solrosolja. Tillsätt några droppar i badvattnet och huden blir behagligt mjuk. Doften av citrus och grönt äpple förhöjer badupplevelsen ytterligare.

Badsalt 100 g
Ett naturligt och vårdande badsalt med doft av uppfriskande citrus och grönt äpple.

Doftnoter Aroma Uppfriskande:

Topp – grapefrukt, mandarin, apelsin.

Hjärta – äpple, fresia, jasmin.

Bas – cederträ, patchouli, mysk, vetiveria.

Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login