Åhléns lanserar Minimarket barnkollektion

Av den 22 november, 2018

Inom kort lanseras den första barnkollektionen som Åhléns tagit fram tillsammans med Minimarket och som fortsatt kommer att utgöra Åhléns egna varumärke för barnkläder. Vårens kollektion är lekfull med mycket ”street wow-känsla” och färgstarka mönsterbilder.

Minimarket barnkollektion omfattar kläder, accessoarer och skor och kommer i storlekar från nyfödd upp till förskoleklass. Kollektionen har ett lekfullt uttryck med mycket färg och tydliga referenser från streetwear. Minimarkets välkända signaturprints nyckelpigan och sköldpaddan syns på flera av plaggen och den ikoniska filthatten, nu med öron, kommer i miniformat.

Vi är glada att kunna presentera Minimarket barnkollektion, som är en helt ny satsning för barnkläder på Åhléns. I skapandet av den första kollektionen har vi tagit det bästa från Minimarkets signaturprints och uttryck och vävt ihop det på ett lekfullt sätt med våra ledord – street wow och mini me. Vi hoppas att både små och stora kommer att tycka om den nya kollektionen lika mycket som vi gör, säger Carin Wester designchef Åhléns mode.

Minimarket barnkollektion kommer fortsatt att utgöra Åhléns egna varumärke för barnkläder och är en del i Åhléns satsning på att vässa modeerbjudandet för den moderna och medvetna kunden, såväl stor som liten.Vecka 48 släpps en pre-springkollektion och under vecka 3 fylls det på med nyheter och det helt nya butikskonceptet rullas ut i varuhus.

Mode & Skönhet | Minimarket
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login