Äggjakten på Clarion Hotel startar på Skärtorsdagen

Av den 18 mars, 2018

Clarion Hotel fortsätter sin succé och arrangerar den årliga Äggjakten på alla sina nordiska hotell, på Skärtorsdagen den 29 mars kl. 06:00 göms över 2000 gyllene ägg i Norden.

Äggjakten är en spännande aktivitet för både hotellgäster och lokalbefolkning som arrangeras för tredje året i rad på hotellkedjans samtliga nordiska hotell, de guldfärgade äggen göms på olika platser i staden och innehåller attraktiva priser – allt från lyxiga hotellkuddar till goda frukostar, mumsiga middagar och exklusiva övernattningar.

Äggjakten engagerar personer i alla åldrar och i år det inte mindre än 60 medverkande hotell på 43 orter som tillsammans gömmer över 2000 guldägg.

Den årliga Äggjakten startade på Clarion Hotel Post för fem år sedan och blev snabbt en succé, med göteborgare som tog sig runt staden tidigt på morgonen till fots, med cykel och bil. Även i sociala medier blev uppmärksamheten stor och kedjan valde att utvidga Äggjakten till samtliga hotell.

Äggjakten startar Skärtorsdagen den 29 mars kl. 06:00 och pågår tills alla ägg är hittade, men senast kl. 18:00, i äggen kommer det att ligga fina vinster från Clarion Hotel samt palmoljefritt påskgodis.

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login