Adlibris släpper klurig julkalender

Av den 1 december, 2016

Adlibris släpper idag första avsnittet av #gissaboken, en julkalender på Facebook där barn filosoferar om några av årets mest populära böcker.

”Jag tror att det kan vara i vattnet och så finns det som ett stort hål… Ja, och så trillar alla ner. Och dör.”

Kan du gissa boken?

Bakom varje lucka i Adlibris julkalender berättar barn vad de tror att en aktuell bok handlar om utifrån bokens omslag och titel. Tittarna ska sedan försöka klura ut vilken bok barnen pratar om och varje dag finns det presentkort att tävla om på Adlibris Facebook-sida.Om man tycker att barnens förklaringar är för luriga så kan man hitta svaret på Adlibris kampanjsajt där boken också finns till ett specialpris just denna dag.

Vi ville göra en julkampanj som var underhållande och som väcker nyfikenhet för boken. Böcker presenteras ofta i seriösa och allvarliga sammanhang, vi ville utmana det och lyfta fram läsglädjen, säger Ylva Wadström, chef för onlinemarknadsföring på Adlibris.

#gissaboken är ett koncept framtaget av contentbyrån Brand New Content som också ligger bakom produktionen.

Vi tycker att det är roligt att Adlibris vill satsa på en lite annorlunda och innehållsdriven kampanj och vi hoppas att många ska titta på de kluriga och roliga filmerna. Barnen är verkligen fantastiska, säger Klas Lindberg, kundansvarig på Brand New Content.

Se första avsnittet av #gissaboken här >>

Kultur & Musik
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login