Adlibris erbjuder hemleverans samma dag med Adlibris Express

Av den 24 oktober, 2017
Adlibris Express

Adlibris lanserar appen Adlibris Express där man erbjuder hemleverans av tiotusentals böcker och produkter i Adlibris utbud samma dag eller dagen därpå.

Adlibris Express är nästa steg i Adlibris arbete för att erbjuda e-handelskunderna snabbare och bekvämare leveranser. I appen har man samlat alla de böcker och produkter i Adlibris utbud som är tillgängliga för expressleveranser. Kunder som lägger sin beställning före kl 11 kan få leverans samma dag i 24 städer runtom i Sverige, däribland Stockholm, Uppsala och Linköping. I övriga landet sker leveransen dagen efter.

”Adlibris Express är ett sätt för oss att på ett enkelt sätt visa kunderna det vi kan leverera riktigt snabbt och leverera direkt hem till dörren”, säger Cajsa Malm, chef för affärsområdet Adlibris Next som utvecklat appen.

Genom att erbjuda hemleveranser samma dag hoppas Adlibris på att nå ut till nya kunder och ta upp konkurrensen med fysiska butiker.

”Med Adlibris Express vill vi fånga upp köp som tidigare gjorts i fysiska butiker, när det är viktigt för kunden att få boken snabbt och samtidigt till ett konkurrenskraftigt pris. Det kan vara till exempel för den som ska köpa kurslitteratur eller en present, därför är vi extra glada över att ha kunnat lansera appen i god tid före julhandeln”, fortsätter Cajsa Malm.

Erbjudandet om hemleverans finns även tillgängligt på Adlibris sajt, där väljer kunderna leveranssätt när de kommer till kassan.

Hemleveranserna är klimatkompenserade och sker i samarbete med Best Transport. Adlibris Express finns tillgänglig för iOS idag.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login