Aden x Asme till Vibes – Villa Strömpis

Av den 13 mars, 2019

Rapparna från Hammarkullen har sedan deras första officiella release, “Bonnie & Clyde”, dundrat in på den svenska hiphopscenen med besked. Succén följdes av favoriter som “Jet”, “Skiner” och den nu moderna klassikern “Kasse”.

Med deras onekliga charm i text, synergi som bara två barndomsvänner kan ha och miljontals streams kan man inte säga annat än att Aden och Asme idag är en av de största nya akterna i svensk musik.

Något som gör rapparna speciella är bland annat deras samarbeten med internationella akter, främst i Storbritannien. Samarbeten som “Pull Up RMX” med en av de mest respekterade artisterna från UK-scenen – Afro B och “Winter (feat. Dun D)” har gjort att Aden och Asme ackumulerat en stabil följarskara även på andra sidan kanalen.

Förra året släpptes deras första fullständiga projekt – Vågor & Fåglar.
Aden, Asme och deras independent skivbolag, BLM, reste till London för att spela in hela projektet tillsammans med stjärnproducenten Ceefigz. Det 5-spåriga projektet består av allt det som gör rapparna till nya skolans ledare; melodier som sköljer över en som vågor till beats som får en att sväva som en fågel.

Aden x Asme kommer till Villa Strömpis och Vibes Fredag 15 Mars 2019.

» Mer info här «

Nöje | Aden x Asme till Vibes – Villa Strömpis
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login