Absolut lanserar årets limited edition flaska – Absolut Uncover

Av den 12 oktober, 2017

Med kreativitet som en av företagets starkaste drivkrafter presenterar Absolut nu stolt årets Limited Edition flaska – Absolut Uncover.

Fodralet som omsluter flaskan består av paljetter i silver och Absolut blåa signumfärg och är framtaget så att du kan forma dina egna mönster i tyget.
 
Absolut Uncover är en del av Absoluts årliga tradition att ta fram en limiterad utgåva av orginalflaskan. Årets glimrande design har inspirerats av natt magiska skimmer. Flaskan är prydd med ett paljettfodral vars hand-flip funktion möjliggör en extra rolig touch till varje fest. 

”Årets limiterade utgåva Absolut Uncover är perfekt för de kommande högtiderna, både som en gåva att ge bort och som ett kul tillskott på festen. Paljettfodralet andas studio 54 och hand-flipfunktionen gör att du kan personifiera din flaska och skapa egna personliga mönster”, säger Yann Fränckel, Brand Manager på Pernod Ricard. 

I samband med lanseringen har Absolut tagit fram fyra signaturdrinkar som är inspirerade av nattens överraskningar och innehåller oväntade ingredienser som till exempel grön chilisås. Under hösten tar Absolut med sig Uncover-konceptet ut i Sverige på klubbturné – håll utkik efter datum och plats längre fram.
 
Från oktober kommer Absolut Uncover finnas i Systembolagets beställningssortiment i en begränsad upplaga.

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login