Abramis Brama och Taimat bjöd på energi och mörker

Av den 12 maj, 2018

Det var rock som gällde när Abramis Brama och Taimat både hemmahörande i Stockholm gästade scenen på Frimis Salonger.

Först ut var Abramis Brama som med sitt energiska utspel på scenen var perfekta att värma upp publiken, bandet spelar en 70-talsinspirerad rock och alla deras låtar är på svenska, något som är ganska unikt i genren.

Bandet gör som sagt var ett fantastiskt jobb och det kändes som om en hel del av publiken var där för deras skull, även om Taimat var huvudattraktionen.

Detta blev en riktigt mörk spelning och bandet lyckades skapa en riktigt skön stämning när de levererar sin tunga gothic metal, publiken vilken vilken är mindre än banden förtjänar är verkligen med på noterna och det head bangas ordentligt framme vid scenen. Bandets sångare Johan Edlund har ett lugnt men dramatiskt scenspråk, han håller hela tiden kontakt med publiken som villigt följer med ned i mörkret.

Det är lite förvånande att Taimat som varit verksamma i snart 30 år och är ett så pass bra liveband inte har slagit genom större i Sverige än de har gjort, jag tycker att detta var två mycket bra band som uppträdde och de hade förtjänat en större publik.

Abramis Brama och Taimat på Frimis Salonger får hela….

Bilder från spelningen….

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login