A Pop of Hydration – Ny E-vitamin gelekräm från The Body Shop

Av den 11 mars, 2018

A Pop Of Hydration – New oil-free Vitamin E Gel Moisture Cream

Med högre dagsdoser av luftföroreningar, UV-strålar, stress, sena nätter och hårt vatten ökar också betydelsen av att utrusta dig rätt så att huden skyddas och fuktighetsbevaras dygnet runt.

The Body Shops nya, 100 procent veganska Vitamin E Gel Moisture Cream är speciellt utvecklad för att ge huden en långvarig fuktboost, denna lätta och snabbabsorberande nykomling låser in fukt i 48 timmar för en fylligare och fräschare känsla i huden och ger extra skydd mot externa aggressorer.

Vitamin E Gel Moisture Cream, 195kr/ 50ml

Infused with 100% Natural-Origin Hyaluronic Acid from France
Denna formula ger en fylligare och mer fuktbevarad känsla i huden med hjälp av fransk hyaluronsyra med naturligt ursprung. E-vitamin tillsätts genom att berika formulan med hallonextrakt

Enriched with Community Trade Organic Aloe Vera from Mexico
Sedan 2015 anskaffar The Body Shop ekologisk aloe vera genom Community Trade med Campeche Farmers i Mexiko. De näringsrika aloeväxterna odlas på ekologiskt certifierad mark i närheten av tre biosfärområden i regnskogen. För att bevara mineraler och vitaminer hanteras de handplockade bladen redan sex timmar efter skörd. Handeln med Campeche Farmers ger inhemska kvinnliga jordbrukare arbete i en värld med diskriminering och begränsade arbetstillfällen. Inkomsten från aloejordbruket minskar även behovet av trädfällning och risken att lokala naturresurser äventyras.

Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login