Åter dags för Fråga en parkeringsvakt

Av den 7 juni, 2019

Fredag 14 juni kl. 10–15 är alla välkomna till Våghustorget för att träffa Örebro kommuns parkeringsvakter och ställa frågor om parkeringsregler och fordonsflytt. Det uppskattade eventet, som är inne på sitt fjärde år, har fått spridning i parkeringsbranschen även utanför Örebro.

Är det okej att ställa bilen på gångbanan för att göra ett snabbt ärende? Var får man parkera en flyttbil? Örebro kommuns parkeringsvakter vill skapa större förståelse för sitt uppdrag och också sprida kunskap om varför det finns parkeringsregler.

Tid och plats
Fredag den 14 juni kl. 10–15 är parkeringsvakterna på plats på Våghustorget för att svara på dina frågor. Dessutom kan du tävla med dina trafikkunskaper och vinna Örebro City-presentkort!

– För oss är det här ett positivt möte med allmänheten där vi kan förklara mer om hur vi arbetar och varför parkeringsreglerna är så viktiga att känna till och följa. Reglerna finns ju för att skapa framkomlighet, trafiksäkerhet och tillgänglighet för alla som rör sig i staden, säger Catrin Hallberg, trafikhandläggare på Örebro kommun, och fortsätter:

– Vi är stolta över eventet som också fått spridning i parkeringsbranschen, vi har bland annat varit i Stockholm för att berätta om det på inbjudan från Svepark – parkeringsvakternas branschorganisation.

» Mer information här «

Nöje | Åter dags för Fråga en parkeringsvakt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login