Hoffmaestro gav publiken vad de förväntade sig

Av den 24 september, 2016

Hoffmaestro gästad Ritz Nightclub igår fredag, med sig hade de Näääk & Nimo, DJ Black Moose m.fl, något som hade lockat till sig fullt hus och minst sagt lika höga förväntningar inför framträdandet.

DJ Black Moose var först ut av de tre och han gjorde det som en hyfsad dj ska, höja temperaturen genom att ge publiken det de behöver, skön musik och en gnutta pepp.

Om man ska se till hur en dj egentligen jobbar så var det inte riktigt någon gedigen insats, babyscratch och elementära tekniker som vilken dj som helst fixar, men heter man DJ Black Moose så räcker det långt.

DJ Black Moose får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tomsvamp-tom

När Näääk & Nimo intog scenen höjdes temperaturen ordentligt och det fullsatta dansgolvet framför scenen började bubbla, det är kul att se hur denna duo verkligen har publiken i sin hand och gensvaret lät inte vänta på sig. Under akten dök det upp andra gäster som gjorde sitt för att få huset att gunga, en av de var Kaliffa som med sin karakteristiska röst får vem som helst börja röra på höfterna.

näääk & nimo

Näääk & Nimo + publiken = sant!

Näääk & Nimo får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tom

Huvudbandet Hoffmaestro äntrade Ritz scen och öste på från start, det här är ett riktigt partyband med grymt bra livemusiker men trots det fick de det inte att nå några riktiga höjder. Den som kan Hoffmaestro vet att det är ren energi som gäller, ett band som ger 110%, som studsar hoppar samt visar att det är Hoffmaestro som är ”The Shit”. Men inte denna kväll.

hoffmaestro

Hoffmaestro gav publiken vad de förväntade sig!

Visst har bandet publiken i sin hand, men inte på samma sätt som förut, det är inte samma kontakt som tidigare, sångaren Jens Malmlöf ser seg och sliten ut. När bandet som normalt brukar hoppa hoppar denna kväll så är det mer för att det just ska hoppas där, inte för att det som normalt brukar göra, sprudla av glädje.

Hoffmaestro gästades under akten av Näääk & Nimo.

Nej det här var inte en av Hoffmaestros bättre kvällar, tro mig jag har sett bandet höja sig minst 4-5 ggr över det de visade under fredagskvällen.

Men som tur var var publiken på sitt bästa humör och de visade att man minsann kan festa och ha kul oavsett, det ska tilläggas att det var in och utsläpp under kvällen vilket visar att den här kvällens uppsättning av artister var riktigt uppskattade.

Hoffmaestro får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tomsvamp-tom

Kolla in bilder från fredagens spelning…

anders-olofssonAnders Olofsson, Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login