Skönhet | Nya Kérastase Spécifique

Av den 3 juli, 2016

Vackert hår börjar med en frisk hårbotten, och i år re-lanserar Kérastase den ikoniska hår och hårbottensvård-serien Spécifique, som utnyttjar den mest avancerade vetenskapen för att identifiera och motverka påverkan från en urban värld.

Sedan 1964 har Kérastase byggt upp ett rykte som expert inom lyxig hårbottensvård, och varumärkets passion och expertis har bara expanderat sedan dess. Från 1986 då Spécifique först lanserades till dagens re-lansering, 30 år senare, tänjer Kérastase hårbottensvetenskap nya gränser genom upptäckter från djupare insikter i hur håret växer och dess funktioner.

Kérastase introducerar ett nytt och revolutionerande service-program för hårbotten på salong, som utförs i tre steg:

1. Det första steget i protokollet: Clarisonic
Clarisonics professionella borste har utvecklats speciellt för hårbottensrengöring, och aktiverar ”pore-by-pore” avgiftning och mikrocirkulation. När man använder Clarisonic-borsten blir hårbotten 25 gånger renare än vid manuell tvätt.

2. Det andra steget i protokollet: Lugnande massage
Masque Hydra-Apaisant är en gelcreme speciellt utvecklad för huvudmassage. Massera in i hår och hårbotten i ca tre minuter. Återfuktar hårbotten och mildrar obehagen.
Gör håret mjukt och smidigt samtidigt som håret får en lätthet.
Masque Hydra-Apaisant, 200ml, 429kr

3. Det tredje steget i protokollet:Intensiv kur med micronization
Små men mycket koncentrerade kurer, Cures Intensive scalp treatments är utformade för att korrigera skalpstörningar och förhindra återfall tack vare exklusiva ”scalpceutical molekyler” och AOX Complex. Micronizern fungerar som en luftborste, och levererar precision och effektivitet. De mikroniserade partiklarna är 170 gånger mindre än en enda droppe.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login