3 Notes Introducing till Live at Heart

Av den 1 september, 2019

3 Notes Introducing handlar om att dela fantastiska musikaliska talanger för att öka medvetenheten om nya artister. Formellt känd som BalconyTV Madrid har de producerat nästan 150 akustiska videor och intervjuer. Nu kommer de till Live at Heart. 

Vi gillar att ständigt dela och stödja band som delar information om sina konserter och nya utgivningar för att skapa en verklig artistsamhälle. Vi tror på mottot för 3 Notes för ”Let Your Music Be Heard, vart det än är”, därför kan vi inte kan vänta med att omfamna partnerskapet med våra vänner från Live at Heart för att lyfta fram spotlight-artister medans vi är i Örebro säger Grace Puluzeck för 3 Notes Introducing.

Intresset för att visa fram nya talanger på årets Live at Heart är större än någonsin. P4 Örebro sänder mer än vanligt både dagtid och kvällstid med både intervjuer och live musik. P3 Live spelar in Lolita Pops 40 års jubileum under festivalen. Tidningen Gaffa presenterar sin egen scen.  Flera internationella publikationer kommer att bevaka festivalen bland annat Cashbox Magazine Canada, Record World från USA, Rolling Stone Magazine India.

Musik | 3 Notes Introducing till Live at Heart
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login