186 år tillsammans i Brunnsparken

Av den 26 juli, 2018

Siw Malmkvist och Ann-Louise Hanson, giganter inom svensk showbiz. Två legendarer som tillsammans har underhållit oss i år ut och år in. Ta chansen att njuta av dessa fantastiska artister som inledde sina professionella karriärer i mitten av 50-talet och som sedan dess tillhört den yppersta artisteliten. Var och en har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen.

Towa Carson kommer inte att kunna genomföra turnén pga sjukdom i familjen. Siw Malmkvist och Ann-Louise Hansson kommer däremot genomföra föreställningen själva utan ersättare. De ser inga problem med att ge publiken en strålande show.

Publiken kan se fram emot en sprakande show fylld med anekdoter, humor och oförglömliga hits, som tex Flickor bak i bilen, Jag hade en gång en båt och Sista Dansen (Save the last dance for me) – ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund på piano och Martin Tallström på gitarr.

Tillsammans har trion bland annat tävlat i Melodifestivalen 2004 med låten Ces´t la vie och var även med som mellanakt i Melodifestivalen 2013 där dom gjorde Pensionär, en humoristisk version av Erik Saade´s Popular.

Lördag 28 juli uppträder Siw Malmkvist och Ann-Louise Hanson i Brunnsparken

» Mer info här «

Kultur & Musik | Brunnsparken
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login