Magnus Carlson kommer till Frimis Trädgård

Av den 8 augusti, 2017
Foto: Karl-Johan Sandberg

I början av februari släpptes Magnus Carlsons nya soloalbum ”Den långa vägen hem” som rosades i media och gick rakt in på Topplistans förstaplats. I anslutning till albumreleasen påbörjade Magnus en omfattande, totalt utsåld, klubbturné runt om i Sverige. Nu är det äntligen klart att det även blir en sommarturné!

I början av februari släpptes Magnus Carlsons nya soloalbum ”Den långa vägen hem” som rosades i media; ”En enda lång hyllning till soulmusiken som spelades på 60-talets nordengelska klubbar”, tyckte DN, ”Magnus Carlson visar soulen vördnad” skrev Aftonbladet och ”En smittande, skön soulfest” fortsatte GP – alla gav betyget 4. Albumet gick rakt in på Topplistans förstaplats.

I anslutning till releasen begav sig Magnus ut på en klubbturné med totalt utsålda konserter i bagaget, däribland fyra kvällar i Stockholm och två i Göteborg, Helsingborg samt Eskilstuna. Alla som har velat gå på klubbturnén men inte fått tag på en biljett eftersom intresset har varit så stort kan gläjas av nyheten: Det blir en sommarturné för Magnus och hans sjumannaband!

– Efter vårens utsålda och underbart roliga klubbturné och den stora framgången med albumet ser jag verkligen fram emot att få resa runt i sommar-Sverige med mitt fantastiska band. Vi kommer precis som under våren att spela låtar från mina soloplattor och från ”Så mycket bättre”. Detta är mitt bästa och roligaste musikår någonsin. Det blir souligt dansanta och förhoppningsvis även tänkvärda konserter. Välkomna! hälsar Magnus Carlson.

Magnus Carlson två senaste besök på Frimis Salonger var fullsatta och han visade upp sig från sin bästa sida, nu kommer Magnus tillbaka till Frimis Salonger lördag 12 augusti för en efterlängtad konsert!

» Mer info här «

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login