​Talangen Frida Green släpper debutsingeln ”Beat Em Up”

Av den 10 februari, 2019
Singelomslag - Frida Green "Beat Em Up".

Likt en frisk fläkt från Österlen fångade Frida Green det svenska folket med sin tolkning av Sias ”Chandelier” i första deltävlingen av Talang 2018. -Detta är bland det bästa jag har hört, utbrast Bianca Ingrosso! Lovord som gjorde Frida sällskap fram till finalen av programmet.

Känner du igen rösten så kan det bero på att hört den tidigare i hits som Johnny G (The Guidetti Song) av Badpojken. Men nu är det Fridas tur. -Äntligen har det blivit dags för mig att släppa något eget, hälsar en glad Frida Green från Skåne. Likt andra kvinnliga artister med stora röster (Shirin, Renaida) så är Frida signad till Cardiac Records och hemmahörande i Ystad. Utöver sitt hårda arbete med sin musikaliska karriär, så hittas hon även i kassan i den lokala matbutiken.

Frida är redo för sitt stora genombrott som vi hoppas blir under 2019. ”Beat Em Up” är skriven av bl a SHIRIN, Michael Saxell och Fredrik Andersson och är en fantastisk låt med retro-vibes uppburen av en sångröst som går rakt in i själen! En unik men ändå modern låt, som har ett sound som berör!

– Här kommer en kärleksfull käftsmäll, en gåva från mig till den bransch jag gett mig in i. Hoppas att ni är redo, för det är jag, avslutar Frida.

Singeln “Beat Em Up” släpptes den 8 februari, 2019.

Musik | Frida Green debutsingel ”Beat Em Up”
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login