​Skapa mosaiktavla hemifrån – ny aktivitet i Corona-tider

Av den 12 maj, 2020
Bild från projektet Kvinna till kvinna. Foto: Katrin Holmstrand

Många saknar gemenskapen i de grupper vi normalt samlas i. Linde bergslags församling bjuder därför in till en ny aktivitet som alla kan delta i hemifrån – en rogivande syssla i dessa oroliga tider. ”Tillsammans ska vi skapa en mosaiktavla som tillsammans blir unik”, skriver församlingen.

En bild säger mer än tusen ord. Vad sägs om att vara med och skapa en gemensam tavla? Anmäl dig så skickar vi väv, nål och garn. Du bestämmer själv motiv, skriver Linde bergslags församling i sin inbjudan.

”Vi är många som saknar gemenskapen i de grupper vi normalt samlas i. Men kanske kan vi ta ett nytt grepp för att ändå känna samhörighet? Linde bergslags församling bjuder nu in till en ny aktivitet som du kan delta i hemifrån, en rogivande syssla i dessa oroliga tider. Tillsammans ska vi skapa en mosaiktavla som tillsammans blir unik; tillsammans är vi unika.

Bilden är från projektet Kvinna till kvinna – ett samarbetsprojekt där varje liten del blivit en vacker helhet. Kan vi göra något tillsammans med denna bild som inspiration? Anmäl dig så skickar vi väv, nål och garn. Vill du använda eget garn kan du meddela det vid anmälan. Motiv och vilka stygn du vill använda bestämmer du själv.”

Anmäl intresse så skickar församlingen material – läs mer här » https://www.svenskakyrkan.se/linde-bergslags-forsamling/nyheter/skapa-en-mosaiktavla-tillsammans-med-oss

När broderiet är färdigt skickar du det till: Linde bergslags församling, Carina Östling och Katarina Wester, Box 52 , 711 20 Lindesberg eller lägg det i brevlådan vid församlingshemmet i Lindesberg.

”Skriv ditt namn och berätta gärna om ditt broderi. Det går även bra att lämna det när vi startar upp verksamheten igen”, hälsar Carina Östling och Katarina Wester.

Kultur | ​Skapa mosaiktavla hemifrån – ny aktivitet i Corona-tider
Örebroguiden

Källa LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login