​RosMarie Lundqvist, Företagarna Nora, är Årets Superstar

Av den 16 oktober, 2020

RosMarie Lundqvist blev Årets Superstar när Företagarna igår delade ut utmärkelsen Årets Förening. Tävlingen består av sammanlagt sex kategorier och RosMarie Lundqvist, ordförande i Företagarna Nora vann i kategorin Årets Superstar.

Årets Superstar

Priset för Årets Superstar delas ut till en genuin eldsjäl som är drivande i sin förening och en god förebild för andra förtroendevalda. Så här motiverar juryn valet av RosMarie Lundqvist:

”Årets Superstar är en sann och stolt ambassadör för Företagarna. Med ett stort engagemang, hjärtat på rätt ställe och en positiv attityd jobbar hon stenhårt för att förbättra företagsklimatet på sin ort. Uthållig som en arbetshäst har hon lagt mycket möda och kraft på Företagarna som tagit täten i den förändringsresa som kommunen behöver göra för att förbättra sitt näringslivsklimat.”

Förutom Årets Superstar delades följande fem utmärkelser ut:

  • Årets Förening – Företagarna Nacka Värmdö
  • Årets Event – Företagarna Gotland med Mötionera
  • Årets Värvare – Ylvali Gerling, Företagarna Hudiksvall
  • Årets Påverkare – Belinda Bagger, Företagarna Bjuv
  • Årets Valberedare – Ola Engman, Martin Askne och Agneta Påhlin, Företagarna Hudiksvall

Business | 
Örebroguiden

Källa företagarna
Om Företagarna
Företagarna är Sveriges största organisation för företagare. Vi driver opinion för att förbättra företagarklimatet och göra det enklare att starta, driva, utveckla och äga företag. Företagarna är medlemsägda, medlemsstyrda och partipolitiskt obundna. Varje vecka söker tusentals företagare upp oss för juridisk rådgivning, anpassade förmåner, event och möten.
Vi företräder närmare 60 000 företagare, vilket ger oss en stor möjlighet att påverka och driva opinion för ett bättre företagarklimat. Våra medlemmar gör oss till en stark och trovärdig röst i maktens korridorer.

You must be logged in to post a comment Login