​Polarbröd gömmer 2500 digitala brödkuponger

Av den 10 juli, 2017

Polarbröd har under året på olika sätt jobbat med att få ut svenska folket i naturen och för att öka intresset ännu mer att göra små äventyr i Sverige, lanserar Polarbröd nu kampanjen ”Goda äventyr”.

På hemsidan kommer man att få 100 tips på utflyktsmål där digitala brödkuponger löpande placeras ut och som man kan hitta med hjälp av sin mobil. 

En skattjakt där det finns bröd att hämta för de som kommer i tid. Kampanjen ”Goda äventyr” startade den 6 juli då de första kupongerna släpptes på 25 utvalda platser runt om i Sverige. På sidan www.polarbrod.se/goda-aventyr hittar man förutom de 100 utflyktsmålen även tips på lekar och recept som kan vara bra att ha på utflykten.

– Vi vill att fler familjer ska ta sig ut i naturen och upptäcka alla de fina utflyktsmålen som finns i vår närhet oavsett om du bor i stan eller på landet. Därför känns det väldigt kul att även få erbjuda familjen ett litet extra äventyr och möjligheten att hitta några av de digitala brödkupongerna vi har gömt i naturen. Helt enkelt fler goda äventyr, säger Elin Emanuelsson, Digital Manager Polarbröd. 

Sidan är utformad så att även de minsta i familjen kan vara med och leta. Först väljer man en plats där man vill leta efter de gömda kupongerna och sedan kan man enkelt se hur man kan ta sig till de digitala brödkupongerna innan de tar slut. Så förutom att man kan hitta bröd så kanske man springer på andra familjer som också är ute och letar.

Film & Spel
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login