​Nu välkomnas gästerna till det första pop-up lyxhotellet

Av den 20 mars, 2017

Nu har de första gästerna sovit i Lifeguard-tornets pop-up hotell precis intill strandkanten i Tel Aviv, till vågornas brus hade gästerna både somnat och vaknat, personlig butler serverat en härlig frukost!

Hotellets öppnande är ett samarbete med Brown Urban Hotels, Turistministeriet och Tel Aviv-Yafo stad. Lifeguard-tornet, som ligger på Frishman Beach, invigdes i tisdags av borgmästaren i Tel Aviv-Yafo Ron Huldai och turistministeriets generaldirektör Amir Halevi.

Under den senaste månaden, under ledning av ”Hotell Brown” Urban Collection inredningsdesigner Aline Langlieb och graffitikonstnären Edgar Rafael, har Lifeguard-tornet omvandlas till en havsnära-hotellsvit, komplett med lyxiga rum och mysig stil, inklusive flott badrum, personlig butler, frukost och rumsservice.

Tävlingen #TAKEME2TELAVIV är avslutad och vinnarna kommer nu att flygas till Tel Aviv för en fyra dagars semester, första natten i Lifeguard-tornet och de resterande i Brown Urban Collection Hotels.

Övriga gäster i Lifeguard-tornet är sk influensers och kändisar från hela världen!

I mitten av april börjar badsäsongen i Tel Aviv och då återgår pop-up hotellet till sin ursprungliga gestaltning, att vara ett badvaktstorn/livräddningstorn. En stor trygghet för alla de strand- och badälskande människorna!

Information om tävlingen #TAKEME2TELAVIV finns på webbplats http://en.citiesbreak.com/. Tävlingen är en del av Israels turistministeriums pågående kampanj ”Two Cities One Break”, som uppmuntrar turism till Tel Aviv och Jerusalem, speciellt under vintern och mellansäsongerna.

Credit Photo: : Guy Yehieli

Credit Photo: : Guy Yehieli

Credit Photo: : Guy Yehieli

Credit Photo: : Guy Yehieli

Director-General of the Ministry of Tourism, Amir Halevi and Mayor of Tel Aviv, Ron Huldai. Credit Photo: : Guy Yehieli

Resa
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login