​Musikkvällar i Svalbo först ut Tullamore Brothers

Av den 30 juni, 2020
Tullamore Brothers - först ut i sommarens musikkvällar på Svalbo Café

Söndag 5 juli kl 19 (med extrakonsert kl 21) håller Svalbo Café sommarens första musikkväll med Tullamore Brothers som bjuder på traditionell irländsk musik.

”Vi tar ett djupt andetag och bestämmer oss för att köra musikkvällar även i sommar med ett något omändrat program, utomhus och med begränsat antal i publiken”, skriver Svalbo Café.

”Sommaren är här och vi har beslutat oss för att vi ska öppna caféet – trots allt! Lördagar, söndagar och helgdagar har vi öppet mellan kl 12 och 17 fram till mitten av augusti – om inget oförutsett händer. Caféet är luftigt och det är lätt att hålla avstånd både inne och ute”, meddelas vidare.

Förra årets evenemang och musikkvällar var lyckade, författarkvällarna och Luciafirandet var välbesökta och uppskattade – men i år har tyvärr hela vårens och försommarens program ställts in. Till hösten hoppas Svalbo Café kunna driva sina författarkvällar vidare i egen regi tillsammans med Jerle Stadsförening: ”Vi har börjat planera för höstens författarbesök – men i nuläget vet vi inte om de kommer att kunna genomföras”.

Musikkvällar i sommar – men i ny form

Söndag 5 juli: Tullamore Brothers som bjuder på en kväll med underbar traditionell irländsk musik.

Söndag 19 juli: Jonas Amcoff bjuder på en kväll med Cornelis musik.

Söndag 2 augusti: ”En Csardas till kaffet”. Wienercafé med Mona Rosell och Wojtek Rutskovski. Violin, sång och piano! Som en kväll i det berömda Grinzing utanför Wien. Tårta och ett par snittar ingår.

Söndag 16 augusti: Bagari Hayes Project. Äntligen dags igen!

Söndag 6 september: Kapell Malén, musik med rötter både i jazzen och den svenska folkmusiken.

​Musikkvällar i Svalbo först ut är Tullamore Brothers Söndag 5 Juli 2020!

» Mer information här «

Musik | ​Musikkvällar i Svalbo först ut Tullamore Brothers
Örebroguiden

Källa Svalbo Café

You must be logged in to post a comment Login