​Molly Sandén överraskar sina fans med nya singeln ”Alla Våra Smeknamn”

Av den 14 november, 2019
Fotograf: Henrik Halvarsson

Förra året var Molly Sandén den mest streamade kvinnliga artisten i Sverige med albumet Större och i somras utsågs hon till Årets Kvinnliga Liveartist på Rockbjörnen. I våras släpptes hennes platinasäljande album Det bästa kanske inte hänt än som hyllats av såväl kritiker som fans.

Molly har redan i år hunnit streama över 73 miljoner gånger på Spotify med låtar som 3x platinasäljande Rosa Himmel, Den som e den, Va det då? och Hata mig.

Molly Sandén överraskar nu med att släppa nya singeln Alla Våra Smeknamn. I december avslutar Molly sitt succéår med två exklusiva gig på Cirkus i Stockholm som såldes slut på mindre än 5 minuter.

Idén till ’Alla våra smeknamn’ föddes egentligen redan i våras när vi färdigställde albumet – men då va det nåt som fattades. Men nu när vi gick in i studion igen med lite perspektiv skrev den nästan färdigt sig själv. Det kändes som den knöt ihop säcken väldigt fint. Därför kände vi att den platsade som ett sista Bonus-spår på plattan. – Molly Sandén.

Alla Våra Smeknamn släpps idag den 8 november via MILKSHAKE / Sony Music. Låten är skriven av Molly Sandén tillsammans med Victor Thell, Maria Smith och Kevin Högdahl och producerad av Victor Thell.

Lyssna på ”Alla Våra Smeknamn” här»

Musik | ​Molly Sandén överraskar sina fans med nya singeln ”Alla Våra Smeknamn”
Örebroguiden

Källa: SONY MUSIC

You must be logged in to post a comment Login