​Live at Heart till Japan

Av den 26 oktober, 2019

Under nästa vecka är Live at Heart på Tokyo International Music Market (TIMM) i Japan. Det här är Japans största showcase mässa och Live at Heart har ett samarbete med Promic som är Japanska export kontoret att ha ett utbyte med artister.

Två år i rad har Live at Heart besökts av Japanska artister i år var det idol gruppen Valkure som gjorde sin första utlandsspelning på Live at Heart. Till Tokyo har Promic valt ut Eleonor Leóne från Live at Heart lineup som kommer framträda i Tokyo den 30 oktober på ett av Tokyos mest kända spelställen Tsutaya O-East.

-Vi börjar få till ett riktigt starkt nätverk med olika asiatiska länder som vi har ett utbyte med säger Peter Åstedt som jobbar med internationella kontakter på Live at Heart. Live at Heart stärks till att vara en festival dit man skickar sina export artister för att komma ut i välden.

Efter TIMM Tokyo presenteras Live at Heart på Bangkok Music City i Bangkok och Thailands nyöppnade exportkontor. För en månad sedan var Live at Heart på MU:Con och presenterade festivalen i Korea och satte ett samarbete för att få hit ett koreanskt band på festivalen 2020. Sedan förut har festivalen vart representerad från Asien av Taiwan och den största galan i Asien Golden Melody Awards.

Live at Heart hålls i Örebro den 2 till 5 september 2020.

Musik | ​Live at Heart till Japan
Örebroguiden

Källa Musichelp Sweden

You must be logged in to post a comment Login