​Live at Heart öppnar ansökningsperioden för 2019

Av den 19 november, 2018

Efter årets succéfestival har Live at Heart fortsatt blicken framåt och tar nu emot ansökningar från musiker och artister som vill spela under festivalens 10-års jubileum nästa år. Faktumet att Live at Heart firar jubileum kommer att belysas på många sätt under kommande festival och mer nyheter om detta kommer att släppas längre fram.

”Från en ganska blygsam start så har vi på tio år växt till att bli en av de främsta och mest omtyckta festivalerna i Skandinavien. Det ger oss ett stort ansvar att till tio års jubileet visa på att vi fortsatt har kraften att utveckla och bredda vår mötesplats för musiker, filmskapare, entreprenörer och publik”, säger Åke Lundström, VD på Live at Heart.

Live at Heart siktar på att boka runt 200 akter till nästa års festival. Tack vare det internationella samarbetet med arrangörer och musikbolag runt om i världen så räknar festivalen med att mer än hälften av de bokade artisterna kommer att komma från andra länder än Sverige under 2019.

Att Live at Heart är en plats för att upptäcka artister och band som är på väg uppåt i karriären gav årets festival prov på. Hela 20 akter gick från Live at Heart till att bli bokade till Summerfest i USA, en av världens största festivaler som årligen har runt en miljon besökare. Det var även flera akter som blev bokade till Live at Hearts systerfestival i Kanada, Live at Heart Newfoundland, och till Europas största Urban Festival New Skool Rules. Dessutom vann det Taiwanesiska bandet Yeemao pris för ”Årets Hip Hop-album” bara några veckor efter att de spelat på Live at Heart.

Den 25:e november öppnar även festivalen upp för ansökningar till filmdelen, läs mer om festivalen och hur du ansöker som musiker eller filmskapare på www.liveatheart.se

Tio-årsjubileumet av Live at Heart går av stapeln mellan den 4-7:e september, 2019, i Örebro.

Kultur & Musik | Live at Heart
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login