​Lamix släpper singeln (inkl. video) ”Piruett” feat. Mwuana

Av den 20 oktober, 2019

I våras släppte Lamix singeln ”Designer” feat. Ant Wan som idag har sålt guld med över 4 miljoner streams på Spotify. Tillsammans med singeln släpptes även musikvideo som i skrivande stund har 1 miljon visningar på YouTube. Strax därefter åkte Lamix ut på stor sommarturné och släppte uppföljningssingeln Loyalty som han framförde på Allsång på Skansen.

Lamix fortsätter nu med att släppa nya singeln ”Piruett” feat. Mwuana med tillhörande musikvideo, den släpptes Torsdag den 17 Oktober 2019. Nu står det också klart att Lamix släpper sitt debutalbum A.D.H.D den 8 november.

Jag är fett hypad på att äntligen släppa mitt debutalbum, som jag hoppas mina fans kommer gilla lika mycket som jag, säger Lamix.

Musik | ​Lamix släpper singeln (inkl. video) ”Piruett” feat. Mwuana 
Örebroguiden

Källa Sony Music

You must be logged in to post a comment Login