​Lagerhaus rivstartar hösten med en kollektion i produktivitetens tecken

Av den 13 juni, 2020
Lagerhaus rivstartar hösten med en kollektion i produktivitetens tecken.

Smart förvaring, peppiga budskap och härliga mönster – allt för att göra hösten mer inbjudande.

– Vi vill att våra kunder ska se fram emot hösten, skolan och jobbet – fokus ligger därför på härliga, smarta och prisvärda skol- och kontorsprodukter som tillför glädje i vardagen, berättar Anna Sjöberg, Customer Experience Manager på Lagerhaus.

Kollektionen går i en jordnära färgskala med inslag av brända toner så som senapsgult och rostrött. Lila och rosa adderas som accentfärger.

Stora delar av sortimentet är gjort på ett för miljön bättre sätt, och alla pappersprodukter i kollektionen är gjorda av FSC-certifierat material.

Almanackor, anteckningsblock, förvaringsboxar, pennställ och textilier är några produkter från kollektionen. Nyheter att spana in lite extra är papperskorgen FÄLT samt de charmiga figurkuddarna ALPACKA och TORTOISE.

Just alpackan och sköldpaddan står för höstens lekfulla mönster och pryder bland annat block, kuddar och kökshanddukar. Det finns självklart också enfärgade och lugna mönster för den som gillar ett enklare, mer stilrent uttryck.

Många av produkterna pryds i vanlig ordning med glimten-i-ögat-budskap så som ”I’ll do it…tomorrow”, ”Study all night, sleep all day”. Det finns också citat med mer tyngd och allvar bakom; ”Be good”, ”Do good”, ”Stay kind”, vilka påminner om hur viktigt det är att ta hand om varandra och oss själva.

Kollektionen finns i butik i Örebro och online från och med slutet av juli.

Business | ​Lagerhaus rivstartar hösten med en kollektion i produktivitetens tecken
Örebroguiden

Källa Lagerhaus

You must be logged in to post a comment Login