​Kulturskolan Garnalia i Lindesberg söker danspedagog

Av den 12 mars, 2020

Kulturskolan Garnalia – Lindesbergs kommunala kulturskola – söker danspedagog som kommer att undervisa barn och unga i kulturskolans kurser inom danslek, dansmix och jazzdans. ”Tillsammans med kollegor kommer du vara en del av kulturskolans verksamheter ”Kultur i förskolan” och ”Kultur i skolan” där ni tillsammans med eleverna gör en mindre föreställning/framträdande varje termin”.

Kulturskolan Garnalia bedriver en bred verksamhet och samverkar med kommunens grundskolor och gymnasieskola i att ge kommunens barn och ungdomar ett rikt kulturutbud. Kulturskolan har verksamheter inom dans, teater, bild och musik och bedriver all musikundervisning i Lindesbergs kommuns kommunala grundskolor. Det är mycket goda kommunikationer till Lindesberg med tåg och buss.

Som danspedagog kommer du undervisa barn och unga i kulturskolans kurser inom danslek, dansmix och jazzdans. Tillsammans med kollegor kommer du vara en del av kulturskolans verksamheter ”Kultur i förskolan” och ”Kultur i skolan” där ni tillsammans med eleverna gör en mindre föreställning/framträdande varje termin. Som danspedagog kommer du också vara delaktig i kulturskolans verksamhetsöverskridande projekt som är tänkt att mynna ut i en föreställning vt-21. Du kommer också ha undervisning på Lindeskolans estetiska program musik- och mediaföreställning. Tjänsten innebär att självständigt och tillsammans med kollegor planera och genomföra undervisning och föreställningar.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är engagerad danspedagog med danspedagogexamen eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Du har lätt för att samarbeta i en positiv anda tillsammans med elever och personal. Du kan tänka flexibelt och har god initiativförmåga. Du är van att arbeta med gruppundervisning och har förmåga att intressera eleverna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du också kan undervisa i street och balett.

Läs mer om tjänsten och hur du söker den senast 5 april » https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=81b9389b-8b44-4657-863e-aec150aa724f&guid=1775DA92-77B5-4A17-A95E-AB47F32017C4&locId=1

Kultur | ​Kulturskolan Garnalia i Lindesberg söker danspedagog
Örebroguiden

Källa LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login