​”Klarspråk & kraftspråk om tidens oordning” i Stallet Liljendal

Av den 4 september, 2019

Lördag 14 september kl 12-15 presenterar Mats Lagerman och Bill Wahlgren ett uppträde utan inträde i Stallet Liljendal i Ramsberg – ”Klarspråk & kraftspråk om tidens oordning”.

Mats Lagerman och Bill Wahlgren presenterar sig som två nördar kring trä och skog – Mats är en passionerad träförädlare och tränörd, Bill är en passionerad skogsledare och skogsnörd.

”Va’ fan gör dom med vår skog och natur”. Gemensamt äger vi alla drygt hälften av all mark – vilande, produktiv, reservat och nationalparker genom respektive kommun, landsting, församling och staten med alla dess bolag och olika myndigheter. Men vem bryr sig ??

Att virket var bättre förr råder det ingen tvekan om. Huvudsakligen beroende på att kvaliteten på våra mänskliga föregångare var så mycket bättre förr – de visste vad de skulle göra för att få fram bästa tänkbara material från våra skogar. Och detta utan att förstöra och förgöra vår natur.

”Väl mött i Stallet Liljendal”, hälsar Mats Lagerman som samtidigt påminner om utställningen ”Träkraft och tidsperspektiv”: Lördag 14 september är sista möjligheten att beskåda utställningen som sedan flyttar norröver till Härjedalen och Dalarna.

”Kom i tid tack – inga repriser möjliga. Fika erbjudes klockan 14.00”, meddelas från Stallet Liljendal.

Kultur | ​”Klarspråk & kraftspråk om tidens oordning” i Stallet Liljendal
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login