​Jubilar tillbaka när Live at Heart firar tio år

Av den 7 december, 2018
Meadows till Live at Heart

Nu släpper Live at Heart den första artistbokningen till nästa års festival – Meadows har under de senaste åren rönt stora framgångar världen över och har hela tiden återvänt till Live at Heart.

”Ett självklart val, Meadows har spelat hos oss varje år sedan starten och firar precis som festivalen tio års jubileum nästa år. Det känns otroligt kul att ha Örebro-artisten tillbaka för att dela detta jubileum tillsammans med oss och vår publik” säger Magnus Tunmats som är årets festivalkoordinator. 

”Det är svårt att jämföra Live at Heart med någon annan festival. Det finns en helt unik atmosfär här och publiken söker aktivt efter att hitta nya favoritartister och ny musik. De senaste åren har jag åkt hem till Sverige mitt under pågående turnéer bara för att få en eller två kvällar på Live at Heart. Som artist har festivalen gett mig väldigt mycket tillbaka. Min karriär har nästan uteslutande byggt på samarbeten och Live at Heart har gett mig nätverket att hitta vänner och kontakter över hela världen. Örebro är en fantastisk stad att vara musiker i och det är mycket tack vare vad Live at Heart-festivalen har gjort med staden.” säger Christoffer Wadensten, frontmannen bakom artistnamnet Meadows. 

En del av programmet under festivalens tio-års jubileum kommer att vigas åt tillbakablickar och kära återseenden, men Live at Heart vill också lyfta fram hur arrangemanget har växt genom åren och hur den hela tiden bryter ny internationell mark. Redan under de första veckorna under årets ansökningsfas har 400 artister från över 45 länder ansökt om att få spela på Live at Heart nästa år. Festivalen siktar på att boka runt 200 akter till nästa års festival och tack vare det internationella samarbetet med arrangörer och musikbolag runt om i världen så räknar festivalen med att mer än hälften av de bokade artisterna kommer att komma från andra länder än Sverige. 

Biljettförsäljningen till nästa års festival har öppnat på hemsidan och under december månad gäller ”köp två betala för en”. Biljetter går att köpa på www.liveatheart.se

Live at Heart arrangeras för 10:e gången den 4-7 september 2019 i Örebro och är Sveriges största showcase-festival för musik, film och entreprenörsskap.

Kultur & Musik | Live at Heart 2019
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login