​Jon Henrik Fjällgren släpper singeln ”The Way You Make Me Feel”

Av den 18 november, 2019

Den 22 november släpper Jon Henrik Fjällgren singeln ”The Way You Make Me Feel”. Låten är skriven och producerad tillsammans med Tobias Lundgren och Sharon Vaugh.

Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, två album och med över 50 miljoner streams har nu Jon Henrik Fjällgren tagit ett helt nytt grepp om sitt artisteri. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga Jon Henrik närmst hjärtat och detta är något som han nu utvecklat ytterligare. Till skillnad från tidigare ackompanjeras hans jojk nu med texter på engelska.

John Henrik berättar:
”Musiken jag har på gång framöver känns väldigt speciell, som att jag nu för första gången står på egna ben på riktigt, där jag inte är med och syns i ett speciellt sammanhang kopplad till min musik, som tex Mello eller Talang. Jag vill verkligen att min musik ska kunna nå bredare utanför Sveriges gränser, därför känns det självklart att skriva mina texter på engelska”

Det är flera spännande samarbeten som resulterat i den nya singeln. Jon Henrik upptäckte en dag Elin Oskal – en renskötare från Norge – via Instagram. Hon hade lagt ut klipp på när hon sjunger och Jon Henrik kände redan då att han ville samarbeta.

”Jag såg Elin via Instagram där hon delade några covers hon sjungit in och gillade det jag hörde. Hon var spännande på många vis, dels hennes röst men också hennes ursprung som same och renskötare”, fortsätter Jon Henrik.

Det är flera intressanta samarbeten som kommit utav Jon Henriks nytänk och vi kan avslöja att han även har påbörjat ett större internationellt samarbete som kommer att släppas i början av 2020.

”The Way You Make Me Feel” släpps av Warner Music Sweden.

Musik | ​Jon Henrik Fjällgren släpper singeln ”The Way You Make Me Feel”
Örebroguiden

Källa: Warner Music Sweden

You must be logged in to post a comment Login