​Högt tryck på Vietnamresor hos TUI

Av den 21 februari, 2017

Det råder högt bokningstryck på resor till Phu Qouc just nu, i år är 9 av 10 resor sålda och inför nästa vinter är bokningarna dubbelt så många jämfört med förra året. TUI utökar volymen inför nästa säsong och adderar nya designhotell till programmet.

Knappt är årets vintersäsong över innan bokningstrycket inför nästa år börjat. Och Phu Qouc sticker ut. Bokningarna till den vietnamesiska ön ligger just nu på 100 procent fler jämfört med samma period förra året. När det gäller årets säsong är 9 av 10 resor sålda, här har resenärer stört chans att hitta resor kvar i mars.

Det är inte förvånande att Phu Qouc blivit så populärt sedan lanseringen förra vintern. Att landet är väldigt gästvänligt, prisläget gynnsamt och att det runt om ön hittas vackra vita stränder och tropiska regnskogar är några anledningar. Att vi flyger direkt med Dreamliner från både Stockholm och Köpenhamn är en annan. Det är bekvämt och gör resmålet lättillgängligt för svenska resenärer, säger Leyla Öfwerström, informatör på TUI.

För att möta den ökade efterfrågan har volymen till Phu Qouc dubblats inför nästa vinter, dessutom utökas hotellprogrammet med två nya exklusiva hotell för TUI:s resenärer:

  • JW Marriott Emerald Bay TTTTT, är ett unikt designhotell och hotellet med stort H för hotellnörden. Här har man tänkt extra på detaljerna och inget har lämnats åt slumpen. Hotellet är designat av den namnkunnige arkitekten Bill Bensly och beläget vid den fina Bai Khem-stranden. Alla byggnader är en egen del och hämtar inspiration från universitet och specifikt botanik och zoologi. Detta blir TUI:s mest högklassiga hotell i programmet på Phu Qouc nästa år, men redan i mars i år smyglanseras hotellet hos TUI med exklusivt lanseringspris*
  • Sol Beach House TTTT, är ett fint designat hotell beläget vid stranden på södra Phu Qouc. För resenärer som uppskattar mysiga bali-solbäddar, infinitypooler, strandbarer och nordisk design är detta ett bra val.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login