​Gainomax® för mer sommarkänsla i höstrusket

Av den 16 september, 2017
Gainomax Lean Drickkvarg Piña Colada

– Därför lanserar vi en ny drickkvarg som för tankarna till palmer och solsken, med smak av ananas och kokos – piña colada, säger Anna Dahlgren, marknadschef Gainomax.

Sommaren 2017 går till historien som en av Sveriges kallaste somrar. Många svenskar har kommit tillbaka till vardag och rutiner utan en somrig känsla av sol och värme.

Gainomax vill bidra med lite extra solkänsla och pepp i höstmörkret på väg till gymmet eller träningen.

Gainomax Lean Drickkvarg Piña Colada lanseras i denna regniga vecka i september.

Gainomax Lean Drickkvarg är helt utan tillsatt socker, laktosfri och självklart proteinrik med sina hela 32 g per förpackning. Drickkvargen fungerar utmärkt som ett hälsosamt mellanmål, på språng, i samband med träning eller som en del av en aktiv livsstil. Med en fräsch och somrig smak ”piña colada” kombineras kokos och ananas i fin symfoni som för tanken till palmer och sol.

Högt proteininnehåll utan tillsatt socker
Lean sortimentet är den nyaste delen av sortimentet och karaktäriseras av högt proteininnehåll och utan tillsatt socker. Detta för den tränande målgruppen som vill maximera proteinsyntesen utan att tillföra kolhydrater i syfte att bygga styrka och definiera kroppen. Inom Gainomax Lean sortiment drickkvarg, Recovery-dryck samt proteinbars.

Träning & Hälsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login