​Formveckan i Örebro

Av den 27 september, 2016

Färg, form, mingel, höstnyheter, prisutdelningar, teasers och tävlingar – City Örebro bjuder tillsammans med Svensk Form in till en hel vecka i formens tecken!

I år har City Örebro flyttat sin modevecka och integrerat den med Svensk Forms nationella Formvecka för att tillsammans lyfta Örebro som form- och modestad.

Tidigare har vi anordnat Mode- och designveckor på våren och då tillsammans med många olika aktörer, säger Stina Storm, VD City Örebro. I år känns det spännande att flytta evenemanget till hösten och samarbeta med Svensk Form, ett samarbete som öppnar upp för nya möjligheter som du kommer att märka av i city under veckan.

Redan under måndagen inleds veckan med invigning och öppet hus i “Nya Vardagsrummet” i Rosenlunds vård och omsorgsboende i Vivalla. Veckan rullar sedan vidare med modevisningar, föreläsningar, erbjudanden i city och ett färgsprakande VIP-Formparty på Makeriet under onsdagen den 5:e oktober med start klockan 19.00!

Kärnan i Formveckan för oss är Formutställningen & Designmässan där våra medlemmar och medlemsföretag ställer ut på Örebro läns museum, berättar Jonas Linder vid Svensk Form. Detta har vernissage klockan 17.30 på torsdagen i samband med Formslaget

Jonas trycker också lite extra på alla de modevisningar som kommer att äga rum i Örebro city under veckan.

Du hittar hela schemat i vårt program på Svensk Forms hemsida.

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login