​Eva Dahlgren: ”Jag vill ju bara vara fri” feat Amanda Bergman & Oskar Linnros

Av den 12 mars, 2018

Nu släpps ”Jag vill ju bara vara fri”, en ny singel från Eva Dahlgren. Det var 2016 som Eva släppte albumet ”Jag sjunger ljuset”, efterlängtad musik och första albumet på 10 år från en av Sveriges mest älskade och betydande artister.

Då inleddes samarbetet med producenten Johannes Berglund, ett samarbete som fortsätter även idag och denna gång låter Eva och Johannes oss inte vänta lika länge…!

-JAG VILL JU BARA VARA FRI! Så lätt att säga. Så svårt att vara. Jag har skrivit många sånger om friheten. I början handlade nog sångerna mest om att vara fri från. Fri från krav, ansvar, regler, förväntningar. Nu är det stora mysteriet hur man kan leva fri med… Leva fri med varandra och våra olika drömmar och värderingar.

För att nå friheten har Eva tagit hjälp av inga mindre än Oskar Linnros och Amanda Bergman (Amason).

-Till min hjälp att försöka förmedla den virvlande friheten har jag Amanda Bergman och Oskar Linnros. Jag är stolt och tacksam över att dom ville vara med och förverkliga min vision.

Med ”Jag vill bara vara fri” har jag inspirerats av Annika Perssons biografi om Lena Nyman (”Jag vill ju vara fri”)

”Jag vill ju bara vara fri” är första musiken ut från en kommande 4-spårs EP som släpps senare i april.

Singeln ”Jag vill bara vara fri” släpps idag på alla digitala musikplattformar, lyssna på singeln ”Jag vill bara var fri” här »

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login